top of page

Hyvää oloa, rentoutta, mielen rauhaa

Sanna Höhnle - joogaopettaja
Hyvää oloa, rentoutta, harmoniaaa

Jooga ja erilaiset hyvän olon tunnit, koulutukset, valmennukset, workshopit ja tyky-päivä ohjaukset ovat myös osa ammatillista persoonaani osteopatian lisäksi. Hyvää oloa, rentoutta, mielen rauhaa, harmoniaa, kehomieli-yhteyttä, oman tietoisuuden herättelyä ja avartamista, kokonaisvaltaista hyvinvointia – näistä ohjaamani tunnit, workshopit, TYKY-päivät ja koulutukset koostuvat. 

Olen RYT-200 aikuisten ja lasten joogaohjaaja, kundaliinijoogaopettaja, pilatesohjaaja ja osaamistani olen kartuttanut lukuisissa eri jatkokoulutuksissa. Minulla on osteopatian kautta erittäin vahva anatominen ja fysiologinen osaaminen, olen opiskellut ayurvedaa ja jonkin verran kiinalaista lääketiedettä, joten tunneissani yhdistyy voimauttavalla ja turvallisella tavalla ihmisen anatomia ja fysiologia aasialaiseen elämänviisauteen, terveysoppiin ja filosofiaan. Ohjaamani tunnit ovat ”hyvän olon matkoja”, joilla voimaudutaan, haastetaan kehoa ja mieltä ja löydetään syvällinen rento olo ja kehon ja mielen harmonia. Olen lempeä, kannustava ja kuunteleva ohjaaja ja uskon positiivisen elämänasenteen voimaan. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakas niin tunneillanikin kuin osteopaattisessa hoidossa kokee ja saa myös arkielämäänsä mukaan harmoniaa, mielenrauhaa ja voimauttavaa energiaa. 

Koen vahvasti, että sinun ei tarvitse olla “joogi” tullaksesi tunneilleni, ohjauksessani löydät itsellesi oman itsesi, tasapainosi, rauhasi ja kokonaisvaltaisen hyvän olon.  Suurella rakkaudella ohjaan erityisesti erityisryhmiä, äiti-vauva-joogaa, lasten joogaa, teinijoogaa, senioreiden tunteja.

 “Every one of us already has the seed of mindfulness. The practice is to cultivate it.”

– Thich Nhat Hanh

Tietoja tunneistani

​Mielelläni räätälöin myös juuri sinulle tai edustamallesi yhteisölle juuri sinun tai teidän näköisen ohjatun yksityistunnin, workshopin, valmennuksen, koulutuksen tai tyky-tunnin/päivän.
 
Ota yhteyttä ja sovitaan lisää: 040-5037729 tai sanna@sannahohnle.fi
bottom of page