top of page
Ajanvaraus

Ajanvaraus

Voit varata minulle hoitoajan puhelimitse

040 503 7729

(soitto tai tekstiviesti)

tai sähköpostitse

sanna@sannahohnle.fi

Hoitaessani en vastaa puhelimeen, mutta voit jättää minulle viestin, niin soitan takaisin sinulle.

Hoitoajan peruutus viimeistään 24 h ennen hoitoaikaa, alle 24 h perutusta ajasta joudun veloittamaan normaalin hoitohinnan.

Hinnasto

Aikuinen

80€

Eläkeläinen, opiskelija, työtön, perhevapaalla, 16-18-vuotiaat

75€

Alle 16-vuotiaat lapset

70€

Voit maksaa hoidon käteisellä tai maksukortilla, tarvittaessa myös laskulla. Myös Epassin hyvinvointietu käy maksuvälineenä.

Hyvä tietää

Ensimmäinen hoitokäynti kestää n. 1 h, jatkokäynnit n. 45-60 min. Hoidossa ollaan alusvaatteisillaan tai kevyissä, joustavissa vaatteissa.

Ensimmäisellä hoitokerralla osteopaatti haastattelee asiakasta, tarkoitus on selvittää kokonaisvaltaisesti asiakkaan terveydentilaa. Jos sinulla on lääkärin lausuntoja liittyen ongelmaasi, niin sinun kannattaa ottaa ne mukaan. Haastattelun jälkeen osteopaatti tutkii asiakkaan ja tarvittaessa tekee erotusdiagnostisia ym. testejä. Näiden perusteella suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tilanteen mukaan osteopaattinen hoito.

Osteopaatti konsultoi tarvittaessa lääkäriä ja joskus myös ohjaa asiakkaan lääkäriin tai muun ammattilaisen luo. Joskus jo yksikin käynti osteopaatilla tuo avun, useimmiten tarvitaan 2-5 hoitokertaa. Kroonisissa vaivoissa on hyödyllistä käydä säännöllisesti osteopaatilla, jolloin oireet saadaan pysymään kurissa. 

Hoito onnistuu suomeksi, englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi.

bottom of page